VVC-Technics

Uw installatiebedrijf

VVC Technics bvba in Mariakerke werd opgericht in 2006 en heeft zich gespecialiseerd in alles wat betreft sanitair, verwarming en het onderhoud hiervan. Door onze uitbreiding in 2013 met de overname van de firma Seymortier-Pourquoy kunnen we u een nog betere service aanbieden. Met ons team van 13 gemotiveerde mensen garanderen we iedere klant een goede service.
Met ons kiest u voor een installatiebedrijf met goede referenties: uw garantie voor de succesvolle afloop van uw project en een goede dienst na verkoop. Wij beschikken over alle nodige attesten voor de installatie en het onderhoud van ketels op gas en mazout, warmtepompen en zonneboilers.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

We zijn actief in Aalter, Afsnee, Astene, Bachte-Maria-Leerne, Bottelaere, De Pinte, Deinze, Destelbergen, Deurle, Drongen, Eeklo, Eke, Ertvelde , Evergem, Gavere, Gent, Gentbrugge, Hansbeke, Heusden, Kanegem, Laarne, Landegem, Ledeberg, Lochristi, Lotenhulle, Lovendegem, Mariakerke, Meigem, Melle, Merelbeke, Merendree, Nazareth, Nevele, Oostakker, Poesele, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Sleidinge, Vinderhoute, Vosselare, Vurste, Waarschoot, Wetteren, Wondelgem, Zevergem, Zomergem, Zwijnaarde.